Koulutuspalvelut

Koulutukset ja hinnasto

Tilaaja voi ostaa nollatasosta alkavalle ryhmälle verkkovälitteisen suomen kielen koulutuksen, jonka lopussa suomen kielen taito on tasolla A2.1, A2.2 tai B1.1. 

Huomaa, että hintoihin lisätään alv 24 prosenttia. Hinnat englanti – suomi -koulutuksille. Koulutus alkaa, kun osallistujia on yhteensä vähintään 25.

kielitaidon tavoitetaitotasokoulutuksen kestohinta / opiskelija
A2.14 kk299 € + alv
A2.25 kk 349 € + alv
B1.18 kk798 € + alv

Tilauksesta myös pienemmille ryhmille (kysy tarjous!).

B1-kielitaitotason saavuttaminen vaatii paljon harjoittelua, palautetta ja opetusta. B1-tason koulutukseen saatavilla myös työyhteisön ohjausta.

Alawan kielikoulutus sisältää

  • oppijaystävällisen oppimisympäristön Reactored-oppimisalustalla
  • viikoittaiset opetustuokiot verkon välityksellä
  • oppimispiirien ohjatun toiminnan
  • runsaasti puheen tuottamista ja ymmärtämistä kehittävää harjoittelua
  • paljon oppijaa motivoivaa monipuolista materiaalia.

Palvelun ostajalle tarjotaan

  • tarkat tiedot opiskelijoiden aktiivisuudesta 
  • tarkat tiedot opiskelijoiden suorituksista
  • kielitaitoarvio (pohjautuu alustalla tehtäviin suorituksiin, henkilökohtaisempi kielitaitoarvio lisäpalveluna).

Koulutus toteutetaan moduulimuotoisena ja se etenee teemoittain. Alusta alkaen opetuksessa huomioidaan ammatillinen kielitaito ja harjoitellaan alan tyypillisiä vuorovaikutustilanteita. 

Oppimisympäristö mahdollistaa kommunikatiivisen, monipuolisen ja joustavan tavan oppia suomen kieltä ja myös oppijoiden edistymiseen liittyvän statistiikan keräämisen ja raportoinnin.  Oppimisalusta toimii myös mobiilisti, jolloin oppiminen ei ole aikaan ja paikkaan sidottua ja ”luokkahuone” kulkee opiskelijan mukana. Ukrainalaisille suunnattu suomen kielen oppimateriaali Finsku on esimerkki Reactorediin tehdystä oppimateriaalista, ja siihen voi tutustua ilman maksua. 

Koulutuksemme apukielenä on englanti, mutta se on saatavana tilauksesta myös muilla kielillä. Venäjä – suomi tulossa! Koulutus on mahdollista yksilöidä ryhmän tarpeiden mukaan (esim. hammashoito).  Kysy tarjousta! 

Tilaukset ja lisätiedot: info@alawa.fi